2017 josh rouse harmonica photo by york wilson

Josh Rouse

Josh Rouse

zondag 22 april 2018

zondag 22 april 2018

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht.

Josh Rouse is een Amerikaanse singer-songwriter die sinds zijn bejubelde debuut uit 1998, ‘Dressed Up Like Nebraska’, al meer dan twaalf albums uitbracht. In 2006 had Rouse een indie folk hit te pakken met “Quiet Town” van het album ‘Subtitulo’. Dat Rouse niet bang is om te experimenteren blijkt uit zijn album ‘El Turista’ (2010) waarvoor hij enkele nummers volledig in het Spaans schreef. Ongetwijfeld geïnspireerd door zijn geliefde met wie hij in 2006 naar Valencia verhuisde. Zijn meest recente werk ‘The Embers of Time’ is volgens Rouse zijn meest “surreële, therapeutische, expat album”. 

Josh Rouse is in hetzelfde straatje te plaatsen als collega muzikanten Ryan Adams en Conor Oberst, zijn muziek wordt gekenmerkt door sprankelende, hoopvolle melodieën en herkenbare teksten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Josh Rouse
Josh Rouse Youtube Image 2

Love In The Modern Age

Maxresdefault 10 171009 084238

Some Days I'm Golden All Night

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma