Josh new 15 av 21

Josh Rouse + Vetiver

Josh Rouse + Vetiver

4 Oct 2021

4 Oct 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

NL: Dit programma is verplaatst naar vrijdag 18 februari 2022. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van het concert. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

ENG: This is program is rescheduled to Friday, February 18th, 2022. All bought tickets remain valid for the new date of the concert. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

Op 4 oktober 2021 staan er twee veelzijdige, Amerikaanse folkartiesten op het podium in Paradiso. Roots/pop singer-songwriter Josh Rouse, geboren in Nebraska, en de vijfkoppige freakfolkband Vetiver, afkomstig uit San Francisco. Laatsgenoemde opereert onder leiding van Andy Cabic, een goede vriend van Devendra Banhart die in datzelfde genre beweegt, en waarmee de band afgelopen jaar nog in een uitverkocht Paradiso speelde. Onlangs vercheen 'Up On High', een zoetgevooisde plaat met luchtige, maar pakkende folkpop. Josh Rouse bracht in 1998 zijn debuutalbum 'Dressed Up Like Nebraska' uit, maar brak pas in 2003 écht door met '1972'. Opvolger 'Nashville' was minstens zo succesvol; het album bereikte de top 100 UK album chart. Hierna is Rouse naar Spanje verhuisd, in zijn huidige muziek hoor je dan ook invloeden uit Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziek. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Josh Rouse
  • Vetiver
Op 4 oktober 2021 geven Josh Rouse en Vetiver een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Josh Rouse

1972

Op 4 oktober 2021 geven Josh Rouse en Vetiver een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Vetiver

Stranger Still

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma