Programma
FORWARD 24 5 mb

Jordan Ward

zondag 7 juli

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 23,70

Inclusief daglidmaatschap

Inclusief daglidmaatschap

Jordan Ward, opgegroeid in St. Louis, is een van de rijzende sterren in r&b. Jordan ontwikkelde al op zeer jonge leeftijd een affiniteit voor muziek en dans. Hij verfijnde zijn vaardigheden nadat hij eerst als koorlid aan de slag ging en daarna overstapte naar muziektheater. Zijn invloeden omvatten een gevarieerde lijst van muziekgrootheden: van Marvin Gaye, Donny Hathaway, Stevie Wonder, Lauryn Hill, Kanye West, Tupac, The Notorious B.I.G., Nas en nog veel meer. Nadat hij experimenteerde met rap, richtte Ward zich op zingen en dansen. Op zijn achttiende verhuisde hij naar Los Angeles om een carrière als danser na te jagen. Ward's vroegrijpe danscapaciteiten leverden hem optredens op als danser voor Justin Bieber, Becky G, Janet Jackson en Beyonce. Zo verscheen hij in Beyonce’s Homecoming-documentaire van haar Coachella-optreden.

In 2017 begon Ward aan zijn muzikale zoektocht. Zo bracht hij de EP’s P ‘A Peak at the Summit’, ’Valley Hopefuls’ en de stellaire EP ‘Remain Calm’ uit, met de aanstekelijke single ‘Lil Baby Crush’. Pas met zijn veelgeprezen debuutalbum ‘FORWARD’ uit 2023 werd Ward het gesprek van de dag in muziek. Zijn project werd voortgestuwd door singles ‘WHITE CROCS’ en ‘FAMJAM4000’. Ward's momentum is consistent gebleven door wereldwijde tournees met JID, Smino, 6LACK en uitverkochte soloshows door Europa en Noord-Amerika. Dit jaar maakt hij zijn debuut in Tolhuistuin.

Line-up

Club

  • Jordan Ward
Jordan Ward

Jordan Ward

White Crocs

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma