Programma
Jools web

Jools Holland & The R&B Orchestra + Galia Arad

Jools Holland & The R&B Orchestra + Galia Arad

zaterdag 4 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:45, Voorprogramma: 17:15, Hoofdprogramma: 20:30

Tijdens deze avond zal Paradiso rekening houden met de Nationale Dodenherdenking op 4 mei. Dit betekent dat er om 20:00 twee minuten stilte in acht zal worden genomen. Programma’s die om deze tijd beginnen zullen dan later aanvangen.

In zijn tv-show ‘Later… With Jools Holland’ biedt Jools Holland al ruim 30 jaar vele artiesten een podium maar het zelf spelen zal hij waarschijnlijk nooit kunnen laten. Niet zelden schuift Jools Holland, begaafd blues- en boogie-woogie pianist, tijdens zijn shows even achter de piano. In 1987 richtte de Engelse pianist The Jools Holland Big Band op, welke door de jaren heen organisch veranderde in het negentien koppen tellende Rhythm & Blues Orchestra. Hiermee keert hij jaarlijks terug naar Paradiso, voor een tot in de puntjes verzorgde avond vol soul, blues, ska, jazz, pop en natuurlijk boogie-woogie.

Special guests:

  • Gilson Lavis of Fine Cannibals
  • Special guest vocalists: Ruby Turner, Louise Marshall and Sumudu Jayatilaka

Support: Galia Arad

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jools Holland
Jools Holland And His Rhythm & Blues Orchestra

Jools Holland And His Rhythm & Blues Orchestra

Double O Boogie

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma