Programma
Jon Spencer

Jon Spencer + The Courettes + The Glücks @ Indiestad

Jon Spencer + The Courettes + The Glücks @ Indiestad

zondag 5 mei 2019

zondag 5 mei 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Indiestad presenteert een avondvullend programma rondom punk- en bluesgrootheid Jon Spencer.

Jon Spencer heeft inmiddels honderden levens geleid: de gitaarveteraan tikt al tegen de 35 jaar aan garagerock-vakmanschap aan. Hij heeft voorheen zijn stempel gedrukt op bands als Pussy Galore, Heavy Trash en Boss Hog, maar vooral furore veroorzaakt in de jaren ’90 met zijn onstuimige garagepunk- en bluesband The Jon Spencer Blues Explosion, waarmee al snel een reputatie als een van de sterkste livebands werd opgebouwd. In 2017 werd het nummer ‘Bellbottoms’ van de Explosion opnieuw populair, doordat het werd gebruikt in de openingsscène van de film ‘Baby Driver’. ‘Spencer Sings The Hits!’ is het eerste solo-album van Jon Spencer en laat zien dat de underground-rock legende nog lang niet uitgespeeld is.

The Courettes brengen rock-'n-roll en blues op een moeiteloze, aanstekelijke manier. Er wordt spitsvondig teruggegrepen naar de typische jaren '70 rock, zonder de grip op het heden te verliezen. Het onstuimige duo maakt zulke verleidelijke old-school hard rock dat het moeilijk wordt om niet helemaal uit je dak te gaan.

De kers op de spreekwoordelijke taart komt deze avond van garagerockduo The Glücks. Maak een dubbele knoop in je veters en duik erin met deze onnavolgbare band uit Oostende.

Tijdschema:
19.00: Doors open
19.30: The Glücks
20.30: The Courettes
21.30: Jon spencer

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jon Spencer
  • The Courettes
  • The Glucks

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is nu te koop via Ticketmaster en de Paradiso webwinkel

Op zondag 5 mei presenteert Indiestad een avondvullend programma rondom punk-blues grootheid​ Jon Spencer.

I Got The Hits

Op zondag 5 mei presenteert Indiestad een avondvullend programma rondom punk-blues grootheid​ Jon Spencer.

Do The Trash Can

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma