Programma
Jon Hopkins PC Steve Gullick Singularity 300dpi min

Jon Hopkins - ADE + Nathan Fake

Jon Hopkins - ADE + Nathan Fake

zaterdag 20 oktober 2018

zaterdag 20 oktober 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tijdens ADE is het niet toegestaan om (rol)koffers en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. 

--
Please note that it is not allowed to enter the venue with a suitcase or duffle/luggage bag during ADE. 

Jon Hopkins is een dynamische artiest die zich moeiteloos weet uit te drukken achter de piano, maar ook achter zijn synthesizers en controllers. Hij combineert ambient geluiden en modern klassieke muziek met elektronische downtempo producties. In 2013 brak hij echt door met zijn album 'Immunity', waar hij de alternatieve werkelijkheid van een clubnacht uitstekend wist te vertolken. Ook zijn remixes voor onder anderen Moderat, Disclosure, Four Tet en David Lymch konden op veel lof rekenen. 

Op 4 mei 2018 verscheen zijn nieuwe album 'Singularity'. Wat direct opvalt, is dat we een hele andere kant van Jon Hopkins te horen krijgen. Daar waar hij eerder een duistere kant belichtte, experimenteert Hopkins nu met een meer organische sound. Het album hoort bovendien in één zit te worden beluisterd. Van ruwe techno terug naar solo akoestische piano om vervolgens over te gaan in psychedelische album. Kortom, een muzikale trip die constant in beweging is. Op zaterdag 20 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event, treedt Jon Hopkins op in Paradiso! 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jon Hopkins
  • Nathan Fake
Jonhopkins

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma