Programma
John Grant website

John Grant

John Grant

Sunday 19 September 2021

Sunday 19 September 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is een programma met zitplaatsen // Programme with seating only

Het concert van John Grant is verplaatst naar maandag 13 juni 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

  • Programma met zitplaatsen

NL: Dit is het verplaatste programma van 7 december 2020. Let op: het concert van John Grant zou in eerste instantie plaatsvinden op 22 april 2020. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum in 2021.
ENG: This is the postponed event of December 7th, 2020. Please note: this concert was initially scheduled on April 22nd, 2020. All bought tickets remain valid for the new date of the concert in 2021.

De Amerikaanse zanger en muzikant John Grant is in staat om met zijn diepe baritonstem en bijzondere bereik grote emoties op te roepen bij zijn luisteraars. In zijn seventies popnummers vol strijkers en synths belicht hij zijn depressie en drugsgebruik met prachtig gezongen teksten. Voorafgaand aan zijn solocarrière stond Grant een paar jaar aan kop van de countrypopband The Czars, daarna vertrok hij naar New York om te spelen met Midlake en The Flaming Lips.

Inmiddels is het alweer tien jaar geleden dat zijn eerste, veelgeprezen soloalbum ‘Queen Of Denmark’ uitkwam op het platenlabel Bella Union. Zijn aankomende reeks concerten staat deels in het teken van dit jubileum, maar is ook een vervolg op de succesvolle tournee rondom zijn goed ontvangen vierde album ‘Love Is Magic’ uit 2018. Tijdens zijn concert in Paradiso speelt Grant uitgeklede versies van zijn nummers, bijgestaan door pianist Chris Pemberton.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • John Grant
Hqdefault 200907 181325

GMF

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma