72dpi JOEP BEVING HENOSIS Cropped Media Use Only Rahi Rezvani 20193 1

Joep Beving

Joep Beving

11 Dec 2020

11 Dec 2020

Paradiso

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Joep Beving op 11 december 2020 is uitgesteld en vindt nu plaats op donderdag 22 april 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The December 11th, 2020 concert of Joep Beving is postponed to Thursday, April 22nd, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=============

Pianist Joep Beving maakt sinds 2015 grote indruk met zijn minimalistische en introspectieve composities, of naar eigen zeggen ‘’simpele muziek voor complexe emoties’’. Als producer was Beving al wat langer actief, maar zijn echte doorbraak kwam nadat hij zijn debuutalbum getiteld ‘Solipsism’ in eigen beheer opnam en uitbracht. Zijn muziek werd opgepikt door Deutsche Grammophon; dit zorgde ervoor dat Bevings tweede album ‘Prehension’ uitkwam op het toonaangevende platenlabel. Voor zijn meest recente album ‘Henosis’ verkende de componist nieuw terrein in samenwerking met Echo Collective, Cappella Amsterdam en Maarten Vos, waardoor zijn geluid werd verrijkt met orkestrale en elektronische elementen. Dit werk werd in november 2019 bekroond met een Edison. 

Paradiso heeft maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken in tijden van corona. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Joep Beving
Hqdefault 201008 181610

Joep Beving

Solitude

Hqdefault 201008 181611

Joep Beving

Ab Ovo

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma