Programma
Joe Buck website

Joe Buck

Joe Buck

zondag 13 december 2020

zondag 13 december 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Nederlands:
De concerten van Joe Buck op 11 april, 13 december, 24 september en 4 november naar 25 maart 2021.  Het concert vindt nu plaats in de grote zaal van Paradiso. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Joe Buck concerts on April 11, December 13, September 24 and November 4 until March 25, 2021. The concert will now take place in the main hall of Paradiso. Tickets already purchased remain valid for the new date. Ticket buyers will receive an email with more information. We request that visitors do not ask for more information by telephone or e-mail.

Joe Buck:
Dat je geen geboren Amerikaan hoeft te zijn om prachtige Americana te maken, bewijst de Nederlandse singer-songwriter Joe Buck. De jonge Rock Academie-alumni, overigens niet te verwarren met de Amerikaanse muzikant met dezelfde naam van o.a. Legendary Shack Shakers, trok na zijn afstuderen naar Nashville om songs te schrijven voor zijn debuutalbum. Dat gaat hem voor de wind. Het gaat zelfs zó goed, dat zijn single ‘The Way You Take Time’ benoemd werd tot de NPO Radio 2 Topsong en hij als eerste Nederlandse artiest ooit heeft opgetreden op CMA Fest, het grootste countrymuziekfestival van Amerika. Ook tourde hij door Europa met Kacey Musgraves en speelde hij in het voorprogramma van o.a. Duncan Laurence, Hunter Hayes, Maren Morris en Dan+Shay.

In het najaar van 2019 gaf hij in het kader van zijn eerste, eigen solotournee ‘The Way You Take Time Tour’ een nagenoeg uitverkocht concert in Paradiso Noord. In september 2020 komt hij - mét voltallige band - terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso met zijn 'White Roses Tour 2020', om de nummers van zijn aankomend debuutalbum ten gehore te brengen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Joe Buck
Joe Buck - White Roses

Joe Buck

White Roses

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Joe Buck - The Way You Take Time

Joe BUck

The Way You Take Time

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma