Joe Buck persfoto

Joe Buck

Joe Buck

25 mrt 2021

25 mrt 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Het concert van Joe Buck in Paradiso op 25 maart 2021 is helaas afgelast. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

ENG: The Joe Buck concert at Paradiso on March 25, 2021 has been canceled. All ticket buyers will receive an email with more information.

--

Dat je geen geboren Amerikaan hoeft te zijn om prachtige Americana te maken, bewijst de Nederlandse singer-songwriter Joe Buck. De jonge Rock Academie-alumni, overigens niet te verwarren met de Amerikaanse muzikant met dezelfde naam van o.a. Legendary Shack Shakers, trok na zijn afstuderen naar Nashville om songs te schrijven voor zijn debuutalbum. Dat gaat hem voor de wind. Het gaat zelfs zó goed, dat zijn single ‘The Way You Take Time’ benoemd werd tot de NPO Radio 2 Topsong en hij als eerste Nederlandse artiest ooit heeft opgetreden op CMA Fest, het grootste countrymuziekfestival van Amerika. Ook tourde hij door Europa met Kacey Musgraves en speelde hij in het voorprogramma van o.a. Duncan Laurence, Hunter Hayes, Maren Morris en Dan+Shay.In het najaar van 2019 gaf hij in het kader van zijn eerste, eigen solotournee ‘The Way You Take Time Tour’ een nagenoeg uitverkocht concert in Paradiso Noord. Begin 2021 komt hij - mét voltallige band - terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso met zijn 'White Roses Tour 2021, om de nummers van zijn debuutalbum ten gehore te brengen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Joe Buck
Joe Buck - The Way You Take Time

Joe Buck

The Way You Take Time

Joe Buck - White Roses

Joe Buck

White Roses

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma