Joan Shelley website

Joan Shelley

Joan Shelley

Monday 31 May 2021

Monday 31 May 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Joan Shelley op 31 mei 2021 is afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Lees verder voor het statement van de artiest.

“I'm so sorry that these shows could not happen. With the continued uncertainty over international travel we wanted to wait before rescheduling again, but we promise to try to get back as soon as we can”

NL: Dit is het verplaatste programma van 8 september 2020. Let op: het concert van Joan Shelley zou in eerste instantie plaatsvinden op 1 juni 2020. Ook zijn de aanvangstijden gewijzigd. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum in 2021.
ENG: This is the postponed event of September 8th, 2020. Please note: this concert was initially scheduled on June 1st, 2020. Also, the show times have changed. All bought tickets remain valid for the new date of the concert in 2021.

Joan Shelley schrijft ontroerende en intieme liedjes zoals weinig anderen dat kunnen. Dit doet de artiest uit Kentucky veelal zelf, maar voor haar zelfgetitelde album uit 2017 werkte ze samen met niemand minder dan Jeff Tweedy. Nu is ze terug met haar vijfde plaat ‘Like the River Loves the Sea’, waarop ook de vocalen van Bonnie "Prince" Billy te horen zijn. Voor de opnames reisde ze naar IJsland en werkte ze samen met lokale muzikanten voor de viool- en cellopartijen. Het resultaat is wederom een meer dan mooie combinatie van sixties folk en klassieke country.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Joan Shelley
Hqdefault 200630 162028

Joan Shelley

The Fading

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma