Jettrebel

Jett Rebel

Jett Rebel

maandag 1 januari 2018

maandag 1 januari 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

In 2018 bestaat Paradiso 50 jaar en dat zorgt voor een jaar dat bol zal staan van bijzondere activiteiten en programma’s. De aftrap van het feestjaar vindt plaats op maandag 1 januari met een concert van Jett Rebel.

Sinds zijn in 2014 verschenen debuutalbum 'Venus & Mars' dendert de sneltrein van Jett Rebel, de artiestennaam van artiest Jelte Tuinstra, onverstoord door Nederland. De jonge muzikant kon de afgelopen jaren Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte HMH en een extravagante show in Ahoy op zijn CV bijschrijven. Zijn nog korte carrière leverde een Edison, Zilveren Notekraker en meerdere 3FM Awards op.

Voor het album ‘Super Pop’, dat begin 2017 verscheen, vond Jett Rebel zich opnieuw uit. Het completeerde Jett’s ambitie om drie platen in één jaar af te leveren. Drie totaal verschillende albums, die zijn experimenteerdrift aantonen. Dat ook de live-shows van Jett Rebel vol verrassingen zitten, is ondertussen een gegeven: de concerten duren niet zelden meer dan drie uur en zitten vol uitprobeersels die aantonen dat de alleskunner letterlijk en figuurlijk niet te stoppen is. 

After: Elvis Leeft dj-set in de kelder van Paradiso

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jett Rebel
  • Elvis Leeft dj-set
Maxresdefault 13 171009 155947

Louise

Maxresdefault 14 171009 160016

Tonight

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma