Programma
Jayh 7 mb

Jayh

Jayh

Thursday 22 June 2023

Thursday 22 June 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Jaouad Ait Taleb Nasser, beter bekend als Jayh, is al zeventien jaar een gevestigde naam in de muziek.

Hij kwam al op jonge leeftijd in contact met muziek door zijn bezoeken aan de kerk. Hier maakte hij deel uit van het kerkkoor. Dit groeide uit tot een carrière als zanger en multi-instrumentalist.

Tijdens zijn carrière heeft Jayh veelzijdigheid laten zien met onder andere soulvolle ballads en nummers zoals ‘Mijn Alles’, ‘Mijn Baby’ en ‘Volgende Stap’. Tegelijkertijd weet hij ook, onder zijn alias Jayh Jawson, rauwe en energieke nummers uit te brengen zoals ‘Never Nooit Vriendje’ en ‘Sowieso’.

De afgelopen twee jaar heeft Jayh de tijd genomen om te werken aan nieuwe muziek. Vorig jaar oktober luidde het startschot met de meezinger ‘Hier Bij Mij’. Daaropvolgend kwamen de singles ‘Jouw Love’ en ‘Nobody’ uit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jayh
Jayh - Jouw Love

Jayh

Jouw Love

Jayh - Mijn Alles

Jayh

Mijn Alles

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma