Programma
Jason Mraz website 1

Jason Mraz with special guest Gregory Page

Jason Mraz with special guest Gregory Page

Monday 13 September 2021

Monday 13 September 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Jason Mraz is verplaatst naar maandag 17 januari 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Jason Mraz staat al sinds het uitkomen van zijn debuutalbum in 2002 bekend om zijn melodische, laid-back popnummers en zijn goedgemutste songschrijverschap. De Californische singer-songwriter en tweevoudig Grammy-winnaar brak in 2008 internationaal door met de hit ‘I’m Yours’ en verscheen ook in 2014 hoog in de hitlijsten met de single ‘I Won't Give Up’. Zijn zevende en meest recente album verscheen in 2020 en is getiteld ‘Look For The Good’. Op alle twaalf nummers staat de zoektocht naar positiviteit centraal en dat levert weer een hele zonnige plaat vol goede vibes op. Dit en meer van zijn omvangrijke oeuvre brengt hij solo naar de grote zaal van Paradiso.

Special guest: Gregory Page
Gregory Page is een singer-songwriter, dichter en verhalenverteller; zijn concerten zijn dan ook een soort kruising tussen muziektheater en een folkshow te noemen. Ze bevatten liedjes, verhalen en humoristische poëzie. In 2020 bracht hij samen met Jason Mraz de optimistische folkpopsingle ‘Green Lights & Blue Skies’ uit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jason Mraz
  • Gregory Page
Op maandag 13 september 2021 geeft Jason Mraz een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Jason Mraz

Jason Mraz - I'm Yours

Hqdefault 210706 223409

Gregory Page (feat. Jason Mraz)

Green Lights & Blue Skies

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma