Japanese Breakfast

Japanese Breakfast + Barrie

Japanese Breakfast + Barrie

Wednesday 26 October 2022

Wednesday 26 October 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Let op: Dit concert vindt nu plaats in Paradiso in plaats van Tolhuistuin. De tijden van dit programma zijn ook gewijzigd, zie de aangepaste tijden hierboven.

Dit is het verplaatste programma van 19 maart 2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. 

Michelle Zauner was ooit gitarist en zangeres van indierockband Little Big League uit Phliadelphia totdat bij haar moeder kanker werd geconstateerd en ze terugging naar haar huis in Oregon. Terwijl ze bij haar moeder verbleef, poetste ze haar lo-fi nummers op onder de naam Japanese Breakfast. Na twee mooie en persoonlijke albums over het ziektebed en uiteindelijk verliezen van haar moeder, is daar nu de derde: 'Jubilee'. Een album waarop Zauner het leven durft te vieren door haar zinnen te zetten op maximale vreugde, verbeeldingskracht en opwinding. Met een rake combinatie tussen droomachtige indie en pop, aangevuld met triomfantelijke blazers en strijkers. 

Support: Barrie

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Japanese Breakfast
  • Barrie
Hqdefault 220228 171329

Japanese Breakfast

Be Sweet

Hqdefault 220228 171330

Japanese Breakfast

Posing In Bondage

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma