Programma
Janus Rasmussen LR

Janus Rasmussen

Janus Rasmussen

Friday 8 May 2020

Friday 8 May 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
Het concert van Janus Rasmussen op 8 mei 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op vrijdag 4 december 2020. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:

The Janus Rasmussen concert on May 8 2020 is postponed to Friday December 4. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

=============

Op vrijdag 8 mei geeft de elektronische producer Janus Rasmussen een solo liveconcert in Bitterzoet. Rasmussen werd geboren op de Faeröer-eilanden en verhuisde op latere leeftijd naar Reykjavik om hier het elektronische duo Kiasmos te vormen met de producer en klassiek geschoolde pianist Ólafur Arnalds. Het succes van Kiasmos steeg tot duizelingwekkende hoogtes: het duo werd met hun vernieuwende, experimentele en minimalistische techno toonaangevend in de internationale elektronische muziekwereld en stond op festival als Lowlands, MELT en Primavera. Maar ook los van elkaar hebben beide artiesten inmiddels hun strepen verdiend: zo bracht Rasmussen onlangs zijn debuutalbum ‘Vín’ uit: een betoverende plaat vol warme, melodische en experimentele technotracks geïnspireerd door het indrukwekkende landschap van zijn thuisland IJsland.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Janus Rasmussen
Janus Rasmussen - Vín

Janus Rasmussen

Vín

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma