Programma
Lead Photo Jalen Ngonda22112

Jalen Ngonda + MT Jones

Jalen Ngonda + MT Jones

dinsdag 2 april 2024

dinsdag 2 april 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Jalen Ngonda is een singer-songwriter die bekend staat om zijn soulvolle stem en indrukwekkende muzikale talent. Ngonda werd geboren in Amerika, maar kwam als muzikant tot bloei in het Britse Liverpool. Daar veroverde hij met zijn kunstzinnige fusie van jazz, funk, soul, blues en hiphop snel een breed publiek en groeiden de podia gestaag. Ngonda’s muziek pendelt niet alleen tussen genres, maar ook door de tijd, waarbij elementen van de jaren vijftig, zestig en zeventig zijn warme, scherp gearrangeerde songs kleuren. Hij typeert zijn eigen werk als ‘een melange van soul en r&b, met een vleugje Beach Boys en The Beatles’. Afgelopen zomer kwam zijn debuutalbum 'Come Around And Love Me' uit en The Guardian omschreef dit als volgt: "The Liverpool-based US singer channels the golden era of soul on a debut album full of killer choruses and shades of Marvin Gaye". Ngonda, die eerder het podium deelde met Laura Mvula, Martha Reeves, Lauryn Hill en afgelopen jaar op North Sea Jazz stond, belooft een fonkelende muzikale tijdsreis die zowel verrassend als vertrouwd zal zijn.

Support: MT Jones

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Jalen Ngonda
Come Around and Love Me

Come Around and Love Me

Jalen Ngonda

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma