Jake Isaac

Jake Isaac

Jake Isaac

maandag 1 november 2021

maandag 1 november 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:45, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Jake Isaac is verplaatst naar maandag 18 april 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

De Londense singer-songwriter Jake Isaac maakt frisse, soulvolle popliedjes die worden begeleid door zijn machtige stemgeluid. Zijn debuutalbum ‘Our Lives’ verscheen in 2017 en hierop heeft hij alle instrumenten zelf ingespeeld. Samen met George Ezra en James Bay behoort Isaac tot de top van veelbelovende Britse artiesten en mocht hij het podium al delen met Ella Eyre, Paloma Faith, Angus & Julia Stone en Elton John. In april 2020 kwam Jake Isaac terug met de nieuwe EP ‘Things I'll Tell You Tomorrow’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Jake Isaac
Hqdefault 201027 212307

Jake Isaac

Thinkin 'Bout You

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma