Programma
Jai

JAI

JAI

vrijdag 8 juni 2018

vrijdag 8 juni 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

De show van JAI is uitgesteld en wordt verschoven naar 22 december 2018. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen binnen een maand worden geretourneerd bij Ticketmaster. Kaartkopers kunnen hun kaarten retourneren aan Ticketmaster via dit contactformulier:

http://klantenservice.ticketmaster.nl/contact.

Het officiële statement vanuit het management luidt als volgt:

"Wegens omstandigheden kan de show van JAI a.s. vrijdag 8 juni geen doorgang vinden. Wij betreuren dit ten zeerste! De show zal verzet worden naar zaterdag 22 december. Fans die al een kaartje hebben gekocht: geen zorgen. Je kaartje blijft gewoon geldig voor de nieuwe datum. Mocht je door omstandigheden niet kunnen, dan kan het kaartje worden geretourneerd bij Ticketmaster. Wij bieden onze excuses aan voor deze vervelende mededeling.

Er is ook goed nieuws! a.s vrijdag 8 juni komt de nieuwe single van JAI getiteld ‘Rockstar’ uit."

- Team JAI

---------------------

Jozua Aaron Isaias Wowor, kortweg JAI, groeit op onder de rook van Rotterdam. Al op jonge leeftijd maakt JAI kennis met het podium als hij de rol van (kleine) Tarzan speelt in de gelijknamige musical. Als leadzanger van de populaire jongensgroep B-Brave staat Jai in 2013 in de finale van X-factor en niet lang daarna voor uitverkochte zalen en op grote podia waaronder de Ziggo Dome. De groep sleept diverse muziekprijzen en een gouden en platina award in de wacht. In 2017 besluit JAI de groep te verlaten en zijn eigen pad te volgen, vlak daarna, in april 2017, wordt bekend dat dit ook het einde van B-Brave betekent. Voor JAI breekt dan een intensieve periode aan waarin hij zijn eerste stappen als soloartiest probeert te zetten. Hij pakt zijn backpack en reist in zijn eentje richting het Verre Oosten. Eenmaal terug bij zijn roots voelt JAI een diepgeworteld vertrouwen en geloof in zijn eigen kunnen. Met een laptop vol nieuwe tracks en vele ervaringen als songwriter rijker zet JAI in de zomer van 2017 weer voet op Nederlandse bodem en gaat hij in zee met een nieuw label en management. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • JAI
Hqdefault 180508 112827

Follow Me (Official Audio)

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma