Programma
Jack and the Weatherman Website Paradiso

Jack and the Weatherman

Jack and the Weatherman

Sunday 18 April 2021

Sunday 18 April 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Dit concert is verplaatst naar 4 februari 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een email met meer informatie.

ENG: This concert had been postponed to February 4th, 2022. Previously bought tickets will remain valid. Ticketbuyers will reveice an email with more information.


Jack and the Weatherman, oftewel Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman, zijn oude schoolvrienden van elkaar uit Emmen. Bij toeval liepen ze elkaar jaren later weer tegen het lijf in Haarlem en voilà, Jack and the Weatherman werd geboren. De muziek van het duo klinkt als vrolijke, zonnige folkpop, geïnspireerd door artiesten als Jason Mraz, Milky Chance en The Lumineers, maar vooral ook door het leven, de zon en de Haarlemse surfcultuur. In 2018 bracht Jack and the Weatherman hun debuutalbum ‘The Lucky Ones’ uit, die goed werd ontvangen in binnen- en buitenland en inmiddels miljoenen keren is gestreamd op Spotify. Voor 2020 staat er een nieuw album op de planning, wat in april 2021 wordt gevierd met een release show in de grote zaal van Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jack and the Weatherman
Jack and the Weatherman - Closer

Jack and the Weatherman

Closer

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Jack and the Weatherman - Live

Jack and the Weatherman

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma