Programma
Injury reserve web

Injury Reserve

Injury Reserve

dinsdag 15 februari 2022

dinsdag 15 februari 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:30, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Injury Reserve op 15 februari 2022 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 18 november 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail.

De Amerikaanse hiphopcrew Injury Reserve, oorspronkelijk opgericht door rappers Ritchie With a T, Stepa J. Groggs en producer Parker Corey, wist in 2015 direct op te vallen met debuutmixtape ‘Live From The Dentist Office’. Met de daaropvolgende releases werd de buzz rondom de groep alleen maar groter en werkten ze samen met namen als Freddie Gibbs, Vic Mensa, Rico Nasty, Aminé en JPEGMAFIA. Na de release van het debuutalbum in 2019 begon Injury Reserve te werken aan de nieuwe plaat ‘By the Time I Get to Phoenix’, maar alles kwam tot stilstand na het tragische overlijden van Stepa J. Groggs in 2020. Toch besloten Ritchie en Corey het album af te maken en volledig op te dragen aan hun crewlid, zodat zijn invloedrijke stem en woorden nog heel lang na blijven klinken. Op dinsdag 15 februari komen ze naar Bitterzoet voor een concert.

Support: Body Meat

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Injury Reserve
  • Body Meat
Injury Reserve

Injury Reserve

Knees

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma