Programma
Indiesleaze Banner24

Indiesleaze invites: The Dare, Charlie Avalon, Not A Fan & Bonne Reijn

Indiesleaze invites: The Dare, Charlie Avalon, Not A Fan & Bonne Reijn

zaterdag 18 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Hoofdprogramma: 23:59

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Op zaterdag 18 mei tovert indiesleaze Paradiso om tot een zweterige nachtclub met dansbare indie, new wave, post-punk en elektronische muziek afkomstig uit het Indiesleaze en Blog House-tijdperk in de 00’s. Met op de line-up o.a. The Dare, Charlie Avalon, Bonne Reijn en Not A Fan.

Line-up

Grote Zaal

  • Charlie Avalon
  • Not A Fan
  • The Dare
  • Bonne Reijn

The Dare

Harrison Patrick Smith is de maestro achter de nieuwste obsessie van New York City: The Dare. Met een knipoog naar de late jaren 2000 bloghouse, maar met een post-COVID-twist, zijn de anthems van The Dare net zo brutaal als verleidelijk. Zoals Harrison het verwoordt, draait zijn muziek helemaal om plezier, gevaar en stijl - perfect voor de clubscene van de stad. Harrison Patrick Smith: de party starter die de stad nooit wist dat ze nodig had. 

Not A Fan & Bonne Reijn

Ze ontmoette elkaar bij een optreden van Crookers en delen sinds dien een voorliefde voor muziek uit de 2000’s. Dit uitte zich al in meerdere uit de hand gelopen clubnachten en een eigen feest in SkateCafe. Zoals de moeder van Jaap Stam altijd zei: "Deze jongens kunnen bloggen".

Charlie Avalon

Charlie Rombach en Avalon Peters vonden elkaar in hun gezamenlijke en soms juist hele uiteenlopende muzieksmaak. Dit resulteerde in een prachtige samenwerking, met het bijzonder creatief getitelde Charlie Avalon als eindresultaat. Je nieuwe lievelingsmuziek wordt afgewisseld met je all-time favourites. Tel daar de aanstekelijke energie van het duo bij op et voilà. Verwacht muziek van o.a. Crystal Castles, LCD Soundsystem, Soulwax, The Rapture, New Young Pony Club, Le Tigre, Justice, Daft Punk en nog veel meer.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma