Programma
Mb India Shawn Approved Photo 10142022090234 1110

India Shawn

India Shawn

Thursday 8 June 2023

Thursday 8 June 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

India Shawn is een r&b singer-songwriter. Haar muziek is zowel levendig als kwetsbaar, en reflecteert op de vreugde en het verdriet van het leven. Dit doet ze door middel van ongefilterde perspectieven en nummers die oldschool producties mengen met pop uit de West Coast. 

Shawn is geboren en getogen in Los Angeles, en kreeg haar start in de muziek als onderdeel van het schrijfcollectief Full Circle. In de loop der jaren schreef ze nummers voor onder anderen Chris Brown, Diddy, Keri Hilson en anderen. Ook trad ze op als onderdeel van Kanye West's Sunday Service en mocht ze Anderson .Paak en The Free Nationals ondersteunen op tour.

Als zangeres begon Shawn met het uitbrengen van mixtape projecten. Daarna verfijnde ze haar vak aanzienlijk en bracht ze een paar jaar lang alleen losse singles uit voordat ze in 2021 haar ‘Before We Go’ EP uitbracht. ‘Before We Go’ bevatte een aantal van Shawn's meest doordachte en goed geproduceerde werk tot nu toe en gastspots van 6LACK, Anderson .Paak en Unknown Metal Orchestra. Het jaar daarop breidde ze de zeven nummers tellende EP uit met nog eens zeven nummers, dat haar eerste album werd genaamd ‘Before We Go (Deeper)’.

Line-up

Bovenzaal

  • India Shawn
Maxresdefault

India Shawn

Don't Play With My Heart

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

India Shawn Topnummers

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma