LW 20230418 0021 mb

IDALY

maandag 18 september

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Idaly maakte in 2015 naam als lid van het collectief New Wave. Hier scoorde hij zijn eerste hit met het nummer "No Go Zone". In 2016 bracht hij zijn eerste album "Eindelijk" uit en bereikte daarmee de Album Top 100.

Eind 2018 verscheen een remix van zijn nummer "Wine Slow", die de derde plek in de Top 100 bereikte. Hierna bracht hij meerdere albums en singles uit met label Top Notch. Eerder dit jaar verscheen zijn meest recente album ‘Betty’, met de hits ‘Amazin’’ en ‘Stars’, dat is opgedragen aan zijn grootmoeder.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Idaly
Idaly

Idaly

Amazin' ft. Emms

Idaly - Betty

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma