Programma
DDB10 NW mb

IAMDDB

IAMDDB

maandag 12 februari 2024

maandag 12 februari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst naar 8 oktober 2024. De locatie is gewijzigd van Paradiso naar Tolhuistuin. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

IAMDDB is een multi-getalenteerde artiest uit Manchester met Angolese en Portugese roots. Ze staat bekend om haar veelzijdigheid als zangeres, songwriter, actrice, mode-icoon en genezeres. Ze weigert zich te beperken tot een specifiek medium. Geïnspireerd door Bob Marley draait haar boodschap om thema's als vrijheid, liefde, authenticiteit en empowerment, met een speciale focus op zwarte vrouwen.

IAMDDB is terug met een nieuw volume en haar fans kunnen hun hart ophalen. Natuurlijk, haar basis in urban jazz is nog steeds een pijler van haar geluid, maar Love is War: Vol. 6 is een tentoonstelling van vrije expressie, ongeremd en niet gebonden aan een vaste definitie van genre of identiteit.

Dit album heeft een rauw randje dat op elke plaat blijft hangen. Vol. 6 is een viering van een vrouw die het verlangen heeft om het grenzeloze spectrum van de menselijke ervaring te voelen. Een vrouw die een vitaliteit bezit die singulariteit en dualiteit ontkent. Het project omarmt alle belichamingen van vrouwelijkheid en zwartheid. Ter ere van dit project maakt ze een stop in Paradiso.

Line-up

Grote Zaal

  • IAMDDB
IAMDDB

IAMDDB

Shade

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

IAMDDB op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma