HOWRAH website1

HOWRAH

HOWRAH

zaterdag 18 september 2021

zaterdag 18 september 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van HOWRAH is verplaatst naar donderdag 30 september 2021. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

HOWRAH is een vierkoppige Amsterdamse band waarin (ex-)leden van diverse bands uit de Nederlandse undergroundscene te herkennen zijn. De groep werd in 2016 opgericht door voormalig Zoppo-frontman Cees van Appeldoorn, samen met de gewezen ritmesectie van Space Siren: drummer Ineke Duivenvoorde en bassist Aico Turba. Met de toevoeging van gitarist Bart Schotman (The Howl Ensemble) in 2020 vond HOWRAH haar huidige vorm. Samen maken ze meeslepende songs die ontstaan uit dwarse en noisy gitaarlijnen en op het fundament van bas en drum een gestroomlijnd, groovy geheel vormen. Een intrigerend geheel van noise, drones, melodieën, ritmes, woorden en dromen. Na het verschijnen van debuutalbum ‘Self-Serving Strategies’ in 2018, bereikt de band een voorlopig hoogtepunt met het nieuwe album ‘BLISS’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • HOWRAH
Op zaterdag 18 september 2021 geeft HOWRAH een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

HOWRAH

HOWRAH - A Steady Beat Of Lies

Op zaterdag 18 september 2021 geeft HOWRAH een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

HOWRAH

HOWRAH - Vacuity

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma