Programma
HOWRAH website1

HOWRAH + a fungus

HOWRAH + a fungus

Thursday 30 September 2021

Thursday 30 September 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

Dit is het verplaatste programma van 18 september 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

HOWRAH is een vierkoppige Amsterdamse band waarin (ex-)leden van diverse bands uit de Nederlandse undergroundscene te herkennen zijn. De groep werd in 2016 opgericht door voormalig Zoppo-frontman Cees van Appeldoorn, samen met de gewezen ritmesectie van Space Siren: drummer Ineke Duivenvoorde en bassist Aico Turba. Met de toevoeging van gitarist Bart Schotman (The Howl Ensemble) in 2020 vond HOWRAH haar huidige vorm. Samen maken ze meeslepende songs die ontstaan uit dwarse en noisy gitaarlijnen en op het fundament van bas en drum een gestroomlijnd, groovy geheel vormen. Een intrigerend geheel van noise, drones, melodieën, ritmes, woorden en dromen. Na het verschijnen van debuutalbum ‘Self serving strategies’ in 2018, bereikt de band een voorlopig hoogtepunt met het nieuwe album ‘BLISS’.

Support: a fungus

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • HOWRAH
  • a fungus
Hqdefault 210913 220644

HOWRAH

A Steady Beat Of Lies

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 210913 220644 1

a fungus

Health / Slip and Slide / Made of

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma