Horse Feathers

Horse Feathers e.a. @ Indiestadt

Horse Feathers e.a. @ Indiestadt

Thursday 20 September 2018

Thursday 20 September 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 20:00

Een fijnbesnaard band is Horse Feathers in alle opzichten. Ten eerste omdat ze alleen snaarinstrumenten bespelen en het ritme in hun muziek ook daaruit voortkomt - heel af en toe wordt gespeeld op potten, pannen en aanverwante artikelen. Ten tweede omdat de muziek te omschrijven is als gevoelige ‘huiskamerfolk’. Verstilde, voortkabbelende nummers met zachte viool-, cello-, gitaar-, banjo- en andere snaarklanken die de achtergrond invullen. Die kunsten hebben zich in twaalf jaar tijd omgezet in zes albums en een grote schare fans wereldwijd. Het nieuwste album heet 'Appreciation' en kwam op 4 mei jongstleden uit.

Evelyn Taylor en Nicholas Frampton vormen samen Field Division. Het Amerikaanse duo put inspiratie uit folkrock uit de jaren ’60 en ’70. Deze stijlen voegen ze samen met cinematografische, moderne droompop. Debuut EP ‘Reverie State’ overtuigde het gerenommeerde platenlabel Bella Union (Father John Misty, Beach House, Flaming Lips) om de band te tekenen voor het uitbrengen van debuutalbum, later dit jaar. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Horse Feathers
  • Field Division

Onderdeel van Indiestadt

Dit concert is een onderdeel van het Indiestadt dat een aantal dagen in september plaatsvindt. Meer informatie en artiesten worden binnenkort bekend gemaakt. Aanmelden voor het event met je Indiestadpas 2018 is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Blokkenschema Indiestadt
Op donderdag 20 september geeft Horse Feathers een concert in Paradiso in Amsterdam

Without Applause

Hqdefault 180704 110929

Field Division

Farthest Moon

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma