Programma
Holliecook olliegrove1

Hollie Cook

Hollie Cook

woensdag 11 juli 2018

woensdag 11 juli 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit is het verplaatste concert van 13 maart. 

Met een vader die drummer was bij de Sex Pistols en een moeder die zangeres was bij Culture Club, moet je zelf haast ook wel de muziek in. Dat is dan ook precies wat de Engelse zangeres/toetseniste Hollie Cook heeft gedaan. Haar relaxte mix van rootsreggae en pop omschrijft ze zelf als ‘tropical pop’ – een uitstekend gekozen term, want zo gauw je haar muziek hoort, zie je jezelf nippend aan een cocktail in je hangmat op een tropisch eiland. Op 26 januari verscheen Hollie Cooks nieuwe album Vessel Of Love, de opvolger van Twice (2014). 

Voorafgaand en na afloop van het concert zal de Reggae Vibrations crew bestaande uit Joss-Flow Selecting en Empress Messenjah de beste reggae tracks draaien. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Hollie Cook

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma