Programma
HMLTD website new

HMLTD

HMLTD

donderdag 27 februari 2020

donderdag 27 februari 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit vijftal uit Londen is extravagant en schept overal waar ze komen gegarandeerd chaos. HMLTD, voorheen voluit geschreven Happy Meal LTD, is een van de spannendste bands van dit moment. Van art-pop naar avant-garde rock en electropunk: langzaam opbouwende synths en stuwende drums smelten samen tot een duistere basis voor de intense spraakzang van de zanger. Vervolgens maken de luide gitaarpartijen het helemaal af. In 2018 verscheen er een eerste EP en ondertussen staat HMLTD klaar om het langverwachte debuutalbum uit te brengen.

Bezoekers van HMLTD kunnen op vertoon van het kaartje ook het concert van de Londense band King Nun bijwonen. King Nun speelt op 27 februari vanaf 20:00 in de kleine zaal.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • HMLTD
Hqdefault 191028 122647

Loaded

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma