Hitklup website

Hitklup

Hitklup

Tuesday 12 July 2022

Tuesday 12 July 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Dit is het verplaatste programma van 30 juni 2020 en 6 juli 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum. 

Na twee jaar afwezigheid zijn we er weer; het jaarlijkse feest in Paradiso met dit jaar als thema DE HITKLUP AT THE MOVIES.
Een goede film wordt gedragen door muziek. Maar soms is de muziek van een film zo goed, dat de liedjes nog blijven hangen terwijl het verhaal alweer vergeten is. Daarom brengt Hitklup at the Movies een ode aan de mooiste filmliedjes.

Een goede film wordt door de muziek gedragen.  Maar soms is de muziek van een film zó goed, dat je de liedjes nog kent terwijl je de film al lang bent vergeten. De Hitklup at the Movies brengt een ode aan de mooiste filmliedjes. Wie heeft niet meegezongen met de liedjes uit Grease of Fame? Of met Time of my life uit Dirty Dancing. Maar we gaan ook verder terug in de tijd: wie weet nog uit welke film Que sera sera is? En hoe zal het gaan met Mrs Robinson, voelt zij zich Zo verdomd alleen? Maar ook prachtig Bondsongs zullen niet ontbreken.

Gepresenteerd door Leo Blokhuis en gezongen door een geweldige line up van zangers en zangeressen. Met o.a. Anneke van Giersbergen, Beatrice van der Poel, Cato van Dijck, Henk Hofstede, Monique Klemann, Jim de Groot, Lucretia van der Vloot, Martin van der Starre, Mieke Stemerdink, Rayen Panday, Ricky Koole, Sofie Winterson, Aysha de Groot (aka Meis) en Sjors van der Panne.

Band: Jan Robijns

Foto: Martin Pluimers

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Hitklup

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma