Programma
MKBF24 Zonder tekst header

Het Mooie Kinderboekenfestival 2024

Het Mooie Kinderboekenfestival 2024

zondag 26 mei

In Tolhuistuin

Zaal open: 11:00, Zaal sluit: 17:00, Hoofdprogramma: 11:00

Inclusief daglidmaatschap

Na een pauzejaar keert het leukste kinderboekenfestival van Nederland op volle sterkte terug in de Amsterdamse Tolhuistuin, op zondag 26 mei 2024. Het Mooie Kinderboekenfestival is een vrolijk en verrassend familiefestival, waar kinderen en hun opvoeders op ontdekkingsreis kunnen gaan naar de werelden uit de twaalf mooiste kinderboeken van nu. Een gezellig dagje uit met het gezin, waarbij kinderen door bijzondere voorstellingen, creatieve workshops en kunstzinnige verbeeldingen ervaren hoe leuk boeken zijn.

De prachtige tuin en zonnige zalen van de Tolhuistuin worden omgetoverd tot een sprookjesachtig boekenlandschap. Waarin kinderen als kabouters verdwalen tussen reusachtige meubelstukken, personages uit kinderboeken gevonden moeten worden tijdens een vossenjacht, bezoekers alles leren over onbekende zeedieren en een theatrale zwemles gevolgd kan worden. Het Mooie Kinderboekenfestival is voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar en hun ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, ooms en tantes. Het festival streeft naar een divers en inclusief programma waarin alle kinderen zich kunnen herkennen.

*Het festival is bedoeld voor kinderen en hun opvoeders. Wie zonder kinderen wil komen, verwijzen we graag naar het programma voor professionals.

Ticketinfo

Entree €10,50 vanaf 11 uur voor kind 4-7 jaar 
Entree €10,50 vanaf 11 uur voor kind 7-10 jaar 
Entree €10,50 vanaf 11 uur voor volwassenen 
Entree €3,- vanaf 11 uur voor Stadspas 

Entree €10,50 vanaf 14 uur voor 4-7 jaar 
Entree €10,50 vanaf 14 uur voor 7-10 jaar 
Entree €10,50 vanaf 14 uur voor volwassenen
Entree €3,- vanaf 14 uur voor Stadspas 

*Het festival is bedoeld voor kinderen en hun opvoeders. Wie zonder kinderen wil komen, verwijzen we graag naar het programma voor professionals.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma