Programma
Hba

Herman Brood Academie on Tour

Herman Brood Academie on Tour

Wednesday 27 February 2019

Wednesday 27 February 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

De Herman Brood Academie on Tour is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie. Vanavond zie je de showcase van de beste bands van de Herman Brood Academie. Dit is een unieke kans om het huidige talent van Nederland te zien. Bands als Rondé, 45ACIDBABIES, Yip Roc en Mister & Mississippi zijn al eerder mee geweest op tour.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Taveneer
  • Letric Letric
  • Magnetic Spacemen

Taveneer

Sinds er afgelopen jaar een wissel van de wacht plaatsvond op de bas, blaakt de Nijmeegse-Utrechtse formatie Taveneer van de energie. Hun recept is simpel: giet donkere, door sci-fi geïnspireerde teksten in een aanstekelijk vrolijke jangly-indie vorm. Het resultaat is muziek waarop zowel te dansen als te dromen valt. Noem ze de kroonprinsen van de indierock, noem ze de belofte van de gitaarpop, noem ze wat je wilt. Eén ding is zeker, we gaan veel horen van Taveneer de aankomende tijd.

Letric Letric

Vrouwen komen van Venus, mannen van Mars. ‘Letric Letric’ komt gewoon uit Amsterdam maar is er niet minder spacend om. Met hun zwevende synths, strakke drums en mystieke melodieën maken ze indierock met een kosmisch randje.

Magnetic Spacemen

Magnetic Spacemen is een vierkoppige band uit Zwolle en omstreken. Met hun combinatie van opgefokte garage, klamme surfpunk en melodieuze, korrelige rock & roll weten ze menig podia en festival op stelten te zetten, van Tuk tot en met Schubbekutteveen en alles wat ertussen zit. We kunnen alvast verklappen dat er in de lente een nieuwe EP aan zit te komen.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma