Programma
HBA website

Herman Brood Academie on Tour

Herman Brood Academie on Tour

Tuesday 26 May 2020

Tuesday 26 May 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)

Nederlands:
Het programma van Herman Brood Academie on Tour op dinsdag 26 mei is uitgesteld en vindt nu plaats op maandag 25 januari 2021 om 20:00 (zaal open: 19:30 uur). De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

English:
The May 26th event of Herman Brood Academie on Tour is postponed to Monday January 25th 2021 at 20:00h (doors: 19:30h). The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

====

De Herman Brood Academie on Tour is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie. Vanavond zie je de showcase van de beste bands van de Utrechtse school. Dit is een unieke kans om het huidige talent van Nederland te zien. Bands als Rondé, Emil Landman, Lakshmi en Banji zijn al eerder mee geweest op tour. 

Deze editie reizen Daphne van Ditshuizen (bekend van The Voice), Kalaallit Nunaat, Two And A Half Girl en WAUS door het land. Op dinsdag 26 mei zijn de artiesten te zien in Paradiso.

De entree is gratis, mits je bent aangemeld voor het Facebookevenement.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Daphne van Ditshuizen
  • Kalaallit Nunaat
  • Two and a Half Girl
  • WAUS

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma