Programma
HENKIE T PRESSKIT X JIMSHOTIT 11 mb

Henkie T

maandag 1 april

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 23,00

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Henkie T verwierf bekendheid met de groep SBMG, een van de meest succesvolle rapgroepen van de jaren 10. Bekend van hits zoals ‘Oeh Na Na’, ‘4x Duurder’ en ‘Lit’.

Als soloartiest en medeoprichter van platenlabel Quatro Vision zweert Henkie T de hits niet af, maar zorgt hij er ook voor dat hij nooit meer zijn connectie zal verliezen met de straat, waar het allemaal begon. De Edison-nominatie voor zijn soloproject ‘Visionair’ bewijst dat hij op de goede weg is.

Voor Henkie Mando is ‘de straat’ de buurt rond metrostation Kraaiennest in Amsterdam Zuidoost, waar hij samen met zijn moeder en broers opgroeit. Terwijl Henkie zijn eerste raps bedenkt, droomt hij niet van een carrière als rapper. Tot zijn vijftiende staat zijn leven namelijk in het teken van de sport en voetbalt hij een paar jaar op hoog niveau.

‘Visionair’ is een uitgebalanceerd solodebuut en was genomineerd voor een Edison. Sindsdien blijft Henkie T hits produceren en maakt hij dit jaar zijn debuut in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Henkie T
Henkie T

Henkie T

DomDoen

Henkie T op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma