Programma
HENKIE T PRESSKIT X JIMSHOTIT 11 mb

Henkie T

Henkie T

Monday 1 April 2024

Monday 1 April 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Henkie T verwierf bekendheid met de groep SBMG, een van de meest succesvolle rapgroepen van de jaren 10. Bekend van hits zoals ‘Oeh Na Na’, ‘4x Duurder’ en ‘Lit’.

Als soloartiest en medeoprichter van platenlabel Quatro Vision zweert Henkie T de hits niet af, maar zorgt hij er ook voor dat hij nooit meer zijn connectie zal verliezen met de straat, waar het allemaal begon. De Edison-nominatie voor zijn soloproject ‘Visionair’ bewijst dat hij op de goede weg is.

Voor Henkie Mando is ‘de straat’ de buurt rond metrostation Kraaiennest in Amsterdam Zuidoost, waar hij samen met zijn moeder en broers opgroeit. Terwijl Henkie zijn eerste raps bedenkt, droomt hij niet van een carrière als rapper. Tot zijn vijftiende staat zijn leven namelijk in het teken van de sport en voetbalt hij een paar jaar op hoog niveau.

‘Visionair’ is een uitgebalanceerd solodebuut en was genomineerd voor een Edison. Sindsdien blijft Henkie T hits produceren en maakt hij dit jaar zijn debuut in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Henkie T
Henkie T

Henkie T

DomDoen

Henkie T op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma