Programma
Heartless Bastards

Heartless Bastards

Heartless Bastards

vrijdag 4 februari 2022

vrijdag 4 februari 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit programma is vanwege de huidige coronamaatregelen uitgesteld. We werken aan het vinden van een vervangende datum, maar deze is nog niet bekend. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie en worden ook per e-mail geïnformeerd zodra er een nieuwe datum bekend is. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

Statement van de artiest: We've made the hard choice to postpone our January / February 2022 tour dates due to touring and travel conditions related to Covid 19. We are working with promoters to reschedule these dates and will announce updated plans ASAP. All tickets purchased will be honored for rescheduled shows, or refunds available from point of purchase once new details are announced. We appreciate your understanding and we look forward to playing music for you all soon. 

Heartless Bastards is een hardwerkende rootsrockband die het liefst iedere avond op een podium staat. De band komt uit Ohio waar ook The Black Keys vandaan komen en wiens invloed van groot belang was in de begindagen van de groep. Het was Keys-drummer Patrick Carney die ze in contact bracht met het label Fat Possum, dat vervolgens de eerste platen van de groep uitbracht. Op het nieuwe album ‘A Beautiful Life’ bevestigt zangeres Erika Wennerstrom haar talent voor het maken van instinctieve rock ’n roll. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Heartless Bastards
Op 4 februari geeft de Amerikaanse rootsrockband Heartless Bastards een optreden in Paradiso. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Heartless Bastards

How Low

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma