Headie press image

Headie One

Headie One

donderdag 2 maart 2023

donderdag 2 maart 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 13 februari 2023. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Het is razendsnel gegaan voor Headie One. De 26-jarige rapper groeide op in het bikkelharde Noord-Londen en liet zich op muzikaal gebied inspireren door Amerikaanse rappers zoals Future en French Montana. Hij omringde zichzelf met vrienden die net als hij een uitlaatklep nodig hadden om hun kijk op het zware bestaan in de achterbuurt uit te drukken. Inmiddels ken je hem zelf misschien door samenwerkingen met Drake, Skepta en Dave.

Na twee eerdere optredens keert Headie One in 2023 terug in Paradiso. 'Too Loyal for My Own Good' kwam vorig jaar uit en kreeg lovende kritieken van NME en Complex. In tegenstelling tot zijn album 'EDNA' uit 2020, bevatte dit project geen één gastoptreden. Zijn project dat dit jaar uitkomt countert deze aanpak echter weer compleet. 'No Borders' is een compilatie die juist draait om gastoptredens van lokaal hiphoptalent van over heel Europa, waaronder Nederlandse iconen Frenna en Chivv. 
Support: DEZZIE

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Headie One
  • DEZZIE
Headie One - Martin's Sofa

Headie One

Martin's Sofa

Headie One x Drake - Only You Freestyle

Headie One x Drake

Only You Freestyle

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma