Programma
Headie press image

Headie One

Headie One

maandag 13 februari 2023

maandag 13 februari 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Headie One in Paradiso op maandag 13 februari 2023 is verplaatst naar donderdag 2 maart 2023 in Paradiso. De aanvangstijd is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Het is razendsnel gegaan voor Headie One. De 26-jarige rapper groeide op in het bikkelharde Noord-Londen en liet zich op muzikaal gebied inspireren door Amerikaanse rappers zoals Future en French Montana. Hij omringde zichzelf met vrienden die net als hij een uitlaatklep nodig hadden om hun kijk op het zware bestaan in de achterbuurt uit te drukken. Inmiddels ken je hem zelf misschien door samenwerkingen met Drake, Skepta en Dave.

Na twee eerdere optredens keert Headie One in 2023 terug in Paradiso. 'Too Loyal for My Own Good' kwam vorig jaar uit en kreeg lovende kritieken van NME en Complex. In tegenstelling tot zijn album 'EDNA' uit 2020, bevatte dit project geen één gastoptreden. Zijn project dat dit jaar uitkomt countert deze aanpak echter weer compleet. 'No Borders' is een compilatie die juist draait om gastoptredens van lokaal hiphoptalent van over heel Europa, waaronder Nederlandse iconen Frenna en Chivv. 

Support: DEZZIE

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Headie One
  • DEZZIE
Hqdefault 221110 161352

Headie One x Drake

Only You Freestyle

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 221110 161352 1

Headie One

18HUNNA (ft. Dave)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma