Programma
B1011970 Edit Edit

Headhunterz + Rush

Headhunterz + Rush

woensdag 25 april 2018

woensdag 25 april 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:15, Hoofdprogramma: 21:30

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Headhunterz, ‘s werelds #1 hardstyle artiest, treedt op in een intieme concertsetting in Paradiso. Het is de eerste keer in de geschiedenis van Paradiso dat er een soloconcert van een hardstyle DJ op het programma staat. 

Tijdens de 3-uur durende show, vertelt de Nederlandse DJ het verhaal achter zijn nieuwe album, The Return of Headhunterz. Headhunterz besloot een jaar geleden dat hij terug wilde keren naar de hardstyle scene, nadat hij enkele jaren als house DJ de wereld rondreisde. Een muzikale zoektocht met als resultaat een geniaal album dat door de gehele hardstyle community wordt omarmd.

Tickets voor deze unieke show zijn verkrijgbaar vanaf 14 maart 2018 via TicketMaster. Door middel van pre-registratie via paradiso.headhunterz.com kunnen fans zich aanmelden voor een speciale pre-sale op 13 maart.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Headhunterz
Headhunterz thumb

Takin It Back

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma