Programma
Hang Youth

Hang Youth + ZELDZAME

Hang Youth + ZELDZAME

zaterdag 13 november 2021

zaterdag 13 november 2021

In Paradiso - Grote Zaal, Kelder

Zaal open: 15:00, Voorprogramma: 14:00, Hoofdprogramma: 17:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

---

Dit is het verplaatste concert van 7 februari 2021. Tickets gekocht voor beide concerten op de originele datum zijn geldig voor deze nieuwe show in de grote zaal van Paradiso.

Hang Youth houdt naar eigen zeggen bewust het midden tussen een grappig kunstproject, een kwade tweet en een bloedserieuze punkband. In 2020 brachten de Amsterdammers de albums ‘BOEL AAN DE HAND’ en ALLES MOET BETER uit, met ultrakorte maar radicaal furieuze hardcore poppunknummers als ‘IK GEEF EEN NIER VOOR GEEN RUTTE IV’ en ‘TOZO 4 IEDEREEN’. Uit de voegen barstend van sociale betrokkenheid voeren de jongens hun extreem anarchistische agenda door waar maar kan. Zo speelden ze meerdere primetime televisie en radiomomenten aan gort alswel een illegale bezetting van de Zuidas en ze zijn niet van plan daarmee te stoppen. In 2021 komt de nieuwe plaat HET K-WOORD’ uit, en als het kapitalisme daarna nog niet is gevallen, zal de band genoodzaakt zijn om nog meer albums uit te brengen.

Support: Zeldzame
Afterparty DJ's: Sjaak & Vet

Vanwege de gewijzigde aanvangstijd is de show van de eerder aangekondigde support act VULVA helaas komen te vervallen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Hang Youth
  • Zeldzame

Kelder

  • Sjaak & Vet DJ SET
Op zaterdag 13 november 2021 geeft Hang Youth een concert in Paradiso. Haal hier je tickets.

Hang Youth

'BOEL AAN DE HAND' - live

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma