Griff web

Griff

Griff

zondag 13 maart 2022

zondag 13 maart 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Vanwege de aanhoudende onzekere situatie rondom het coronavirus is het concert van Griff in Tolhuistuin helaas geannuleerd. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De twintigjarige Sarah Faith Griffiths, oftewel Griff, was pas elf jaar oud toen ze haar eerste nummers schreef vanuit haar slaapkamer in een klein plaatsje net buiten Londen. Ze groeide op met Gospel en ontdekte later zelf op latere leeftijd de muziek van artiesten als Taylor Swift, Haim en Lorde. Deze invloeden hoor je duidelijk terug in haar speelse, gelaagde elektronische popnummers. We gaan ongetwijfeld veel horen van Griff in de toekomst; begin 2021 won ze een Brit Award voor Rising Star en bracht ze na de succesvolle singles 'Good Stuff' en 'Say It Again' haar debuutalbum 'One Foot In Front Of The Other' uit.

Line-up

Club

  • Griff
Op zondag 13 maart geeft Griff een concert in Paradiso Noord. Haal je officiële tickets hier.

Griff

Griff - Black Hole

Op zondag 13 maart geeft Griff een concert in Paradiso Noord. Haal je officiële tickets hier.

Griff

Griff - One Foot In Front Of The Other

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma