Programma
Greta

Greta Van Fleet + SHEAFS

Greta Van Fleet + SHEAFS

woensdag 13 juni 2018

woensdag 13 juni 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Greta Van Fleet is een hard rockend kwartet uit Frankenmuth, Michigan. Hun creatieve ambities en reeds behaalde successen reiken veel verder dan je van deze nog piepjonge jongens zou verwachten. Het debuutalbum 'From The Fires' (2017) is tegelijk tijdloos als modern. De muziek roept herinneringen op van hardrock in de jaren zeventig, waarbij Led Zeppelin, met name door de ijzersterke vocalen, waarschijnlijk de eerste band is die je te binnen schiet. 

De band bestaat uit de tweelingbroers Josh (zang) en Jake (gitaar) Kiszka, hun jongere broer Sam Kiszka (bas, toetsen) en drummer Danny Wagner. Samen gebruiken ze hun gevarieerde muzikale achtergrond om een rock 'n roll melange te maken van metal, pop, blues en grunge. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Greta Van Fleet
  • SHEAFS
Op woensdag 13 juni geeft Greta Van Fleet een optreden in de grote zaal van Paradiso. Haal hier je tickets.

Highway Tune

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma