Programma
Gregory Alen Isakov

Gregory Alan Isakov - Appaloosa Bones Tour

Gregory Alan Isakov - Appaloosa Bones Tour

woensdag 29 november 2023

woensdag 29 november 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30


Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

De in Johannesburg geboren Gregory Alan Isakov woont ondertussen al heel wat jaren in Colorado. Isakov was oorspronkelijk hovenier, maar besloot toch voor een carrière in de muziek te gaan. Als muzikant laat hij zich inspireren door de muziek van Leonard Cohen, Kelly Joe Phelps en Bruce Springsteen. Zelf maakt Isakov ingetogen folk, waarin zijn ietwat melancholische stemgeluid zijn heil vindt en hand-in-hand gaat met de akoestische gitaar en mandolines. Het album 'Gregory Alan Isakov with the Colorado Symphony; and Evening Machines' ontvangt een nominatie voor een Grammy in de categorie 'beste folk album'. De Zuid-Afrikaan heeft naast een platenlabel ook een kleine boerderij. In augustus komt na bijna vijf jaar een nieuw album genaamd 'Appaloosa Bones' uit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Gregory Alan Isakov

Topnummers van Gregory Alan Isakov

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma