Green Tea Peng website2

Greentea Peng

Greentea Peng

woensdag 8 december 2021

woensdag 8 december 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Greentea Peng op 8 december 2021 is afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Greentea Peng is het intrigerende alter ego van de Zuid-Londense Aria Wells. De snel opkomende artiest maakt momenteel furore met haar lo-fi, psychedelische r&b en lome, rauwe stemgeluid. Zo ging ze in haar nog jonge carrière op tour met Neneh Cherry, werkte ze samen met The Streets en is ze te horen op de soundtrack van de succesvolle serie I May Destroy You. Het gebeurde allemaal nadat ze in 2018 debuteerde met haar soulvolle EP ‘Sensi’, die ze in samenwerking met producer Earbuds (Slowthai) maakte. Het jaar daarop kwam ze terug met een frisser en brutaler geluid, te horen op tweede EP ‘RISING’. Tussendoor releasede ze ook nog even haar hitsingle ‘Downers’, waarmee ze een meer dan overtuigend optreden bij muziekplatform COLORS gaf.

BBC's Sound of 2021
Ieder jaar selecteert BBC tien veelbelovende artiesten voor de gerenommeerde lijst Sound of..., en dit betekent veelal een flinke carrière-boost of grote doorbraak in het daaropvolgende jaar. O.a. Adele (2008), Stormzy (2015) en Billie Eilish (2018) werden in voorgaande jaren genomineerd. Naast artiesten als Girl In Red en Alfie Templeman heeft ook Greentea Peng een mooi plekje op de lijst van 2021 gekregen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Greentea Peng
Hqdefault 210317 172219

Greentea Peng

Downers

Hqdefault 210317 172219 1

Greentea Peng

Hu Man

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma