Programma
GKA

Gouden Kabouter Awards: 25th Anniversary

Gouden Kabouter Awards: 25th Anniversary

maandag 26 oktober 2020

maandag 26 oktober 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:00, Zaal sluit: 22:00, Hoofdprogramma: 18:30

 • Toegang voor 18 jaar en ouder
 • Programma met zitplaatsen
 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

Nederlands:
De Gouden Kabouter Awards in Paradiso kunnen i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen niet met publiek plaatsvinden. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie over het retourneren van hun tickets. 

De Gouden Kabouter Awards worden dit jaar digitaal uitgereikt via een livestream op maandag 26 oktober om 20:00 uur via Facebook, YouTube en Twitch.

==

Gouden Kabouter Awards: 25th Anniversary
25 jaar lang heeft DJ Fanclub de totally unofficiele Oscars voor de partyscene in Paradiso georganiseerd. Tijdens de Gouden Kabouter Awards worden DJs, clubs, feestorganisaties en festivals in de spotlight gezet en de hele creme de la creme van de danswereld strijdt om een van de exclusieve gouden rakkers mee naar huis te mogen nemen.

Dit jaar nodigen Minister en Mrs Gabberhuis toute partyland uit om de uitgestelde afterparty van hun 25ste Jubileum te vieren. De Gouden Kabouter is na maandenlang intensieve behandeling in het Jellyneck Kliniek eindelijk van de Coronabier af - hij raakt geen druppel van de gouden elixir meer aan - maar heeft gekozen om zich te concentreren op onze eigen top export product in een laatste poging om af te kicken van zijn 25-jaar verslaving aan pret, lol, prijzen uitreiken en havin' fun.

Koppels mogen een tafel-voor-twee boeken om dit Jubileumfeest mee te maken. COVID-19 regels gelden: afstand houden, niet zingen/spugen/dansen/opstaan (nee, ook niet op stoelen/tafels), rondlopen, huggen, zoenen. Het wordt een nette familiefuif onder strikte toezicht van MC Buttslammer met muzikale begeleiding van DJ Jack Undercover, visuals van Vision Impossible & de beruchte rode loper interviews van Dooske bij de ingang van de kerk.

Line-up

Grote Zaal

  Gouden Kabouter Awards

  Gouden Kabouter Awards

  Livestream

  Dresscode: White Tie

  De dresscode van deze avond is white (wedding) tie, Hollywood/Las Vegas-gala, bruidgom eveningdress, pageboy smoking (alleen buiten), fin-de-siecle chic, supertrash, bruidsmeisjes, goud & glitter. Going to the chapel...

  Het boek: DJ Fanclub - Gouden Kabouter 25

  DJ Fanclub? Nooit van gehoord, zul je denken. Toch bestaat deze ‘club’ al zo’n 25 jaar. Het begon als een parodie op tijdschriften als Privé en Story, maar dan op de dancescene gericht. Kregen de DJ’s eindelijk hun portie roddel en achterklap, wat ze verdiende. Daarnaast is het natuurlijk een persiflage, met alle onzin die daar bij hoort. Vele misverstanden tot gevolg hebbende…

  Aanvankelijk kwam DJ Fanclub uit in gekopieerd A5 formaat, als een echt underground fanzine.

  Later werd het onderdeel van diverse tijdschriften. Allereerst in Slam magazine, daarna Bassic Groove, ID&T magazine, Release en APE Magazine. Ondertussen organiseert DJ Fanclub elk jaar de Gouden Kabouter Awards.

  VIJFENTWINTIG JAAR GELEDEN ging DJ Fanclub voor de grap een soort Oscar uitreiking organiseren, maar in plaats van filmsterren en films gingen de prijzen naar DJ’s, party’s en clubs.

  De Gouden Kabouter Awards waren geboren.

  In den beginne werden de prijzen vergeven door een vakjury (DJ Fanclub  zelf!), maar al snel werd gekozen door het publiek. Een heuse publieksprijs dus. Langzaam maar zeker ging de grap er af, en werd het een bloedserieuze (met een VETTE knipoog…) uitreiking waar menig traantje om gelaten werd, wanneer iemand niet in de prijzen viel. Of omdat iemand juist wel een GKA won. Wie herinnert zich Miss Monica nog? Juist! – Tranen van geluk!

  GKA awards

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma