Programma
GOST2 5887

GosT + Thomas Barrandon

GosT + Thomas Barrandon

donderdag 19 april 2018

donderdag 19 april 2018

In Paradiso

Zaal open: 21:30, Voorprogramma: 19:45, Hoofdprogramma: 22:15

GosT is het synthwave project van een mysterieuze producer die is herrezen uit de diepe krochten van de demonenwereld. Donkere, bedwelmende electro-house met tussendoor sprankeltjes licht worden afgewisseld met industriële electronica. 

De gemaskerde producer groeide op in de zogenoemde Bible Belt en werd groot gebracht met countrymuziek. De donkere schoonheid van artiesten zoals Depeche Mode en The Cure vormden waren oa. zijn grootse inspiratiebron. In zijn tienerjaren kwam GosT in aanraking met metal en dat is goed terug te horen in zijn meest recente nummers. Zijn alias GosT is pas later ontstaan, nadat hij eerder gebukt ging onder de naam Nightrunner. In maart brengt de duistere slasherwave meester zijn meest extreme werk uit, namelijk het album 'Possesor'. 

Op 19 april treedt GosT op in de kleine zaal van Paradiso. Laat je ziel verpulveren en verwacht een demonische hoeveelheid aan duisternis. 

Bekijk evenement op Facebook

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma