Programma
Gybe

Godspeed You! Black Emperor

Godspeed You! Black Emperor

dinsdag 15 oktober

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 34,30

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Godspeed You! Black Emperor, ontstaan in 1994 in Montreal, Canada, staat bekend om hun meeslepende postrock die schommelt tussen geruststellend licht en onheilspellend hard, van tergend teder tot angstaanjagend duister. Oorspronkelijk een trio, groeide het collectief snel uit tot een ensemble met een wisselend aantal leden, variërend van negen tot twintig muzikanten en visuele kunstenaars. Het album 'F♯ A♯ ∞' (1997) wordt vandaag de dag nog steeds erkend als een van de essentiële werken in het genre, met drie meeslepende nummers op de CD, elk met een duur van minstens 16 minuten, die gestaag opbouwen naar grandioze finales.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Godspeed You! Black Emperor
Godspeed You! Black Emperor

Godspeed You! Black Emperor

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma