Programma
Gallowstreet web

Gallowstreet Presents; A Trip Worth Making

Gallowstreet Presents; A Trip Worth Making

donderdag 28 maart

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 25,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2024. Bestel de pas in de webshop van Paradiso of kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Gallowstreet is al meer dan tien jaar een begrip, de Amsterdamse brassband is voor velen bekend door hun energieke blaaswerk dat ze naar Lowlands, North Sea Jazz, Dour en vele andere festivals en clubs in binnen- en buitenland bracht. In 2024 presenteert de band een nieuw album waarmee ze deels terugkeren naar waar het voor ze begon met het in 2016 verschenen 'Battleplan' terwijl ze gelijktijdig blijven vernieuwen en experimenteren met wat er mogelijk is met blaas en slaginstrumenten. Met 'A Trip Worth Making' reflecteert de band op meer dan tien jaar aan avonturen die de band gezamenlijk heeft meegemaakt. Niet meer de jonge honden van weleer maar nog onverminderd gretig; hebben ze een schat aan ervaring erbij en is de band sound steviger, dynamischer en volwassener geworden. Na het symfonische 'Laaglands', volledig opgenomen in de natuur met gedragen koperklanken keert de band met dit 5e album terug naar de kracht waarmee de band in 2012 ten tonele verscheen. Door gebruik te maken van herkenbare anthems, stuwende grooves en uitgesponnen koperklanken laat dit album Gallowstreet in optima forma zien.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Gallowstreet
Phoenix

Phoenix

Gallowstreet

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Ticket to the Tropics-pas 2024

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van highlife tot dabke, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen zes jaar toegang tot onder meer concerten van Liniker, Luedji Luna, Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Richard Bona en vele anderen.

Hoe werkt het

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2024. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas

De pas is geldig vanaf 1 januari 2024 t/m 31 december 2024.

Het concert van Gallowstreet is te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2024.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma