Programma
Gallowstreet

Gallowstreet presenteert Honk

Gallowstreet presenteert Honk

Friday 8 March 2019

Friday 8 March 2019

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal, Kelder

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Line-up: Gallowstreet, Meute, Naft, Pneumatisch Dance Trio

Na afloop kun je blijven voor de Ticket to the Tropics Party Live: The Mauskovic Dance Band, KC the Funkaholic & friends

De Amsterdamse band Gallowstreet brengt voor HONK! een onmogelijke hoeveelheid blazers en percussionisten samen in Paradiso. Na menig festival in binnen- en buitenland plat geblazen te hebben en een eerste uitverkochte editie van HONK! in 2018 is het wederom tijd voor het veelkoppige gezelschap om hun voorkeur voor brassmuziek samen te brengen in een eclectische programmering, waarin de liefde voor het blaas- en trommelinstrument centraal staat. Gitaarliefhebbers mogen thuis blijven. 

HONK!: een Amsterdamse Blazersmanifestatie is de Nederlandse variant op de blazersfestivals die al op verschillende plekken in de wereld plaatsvinden, met als geboortegrond Boston. Blazers en trommelaars van diverse activistische straatbands komen samen om brassmuziek te vieren. In de variant van Gallowstreet ligt de nadruk op de innovatie binnen het genre, wie zijn de vernieuwers die de line-ups van gloeiend koper een nieuw elan geven? Als gastheren zullen ze in Paradiso verschillende acts uit binnen- en buitenland een plek geven en het Amsterdamse poppodium voor een nacht te vullen met klanken van koper, riet, snaar en vel.

Grote Zaal
19.30 uur: Pneumatisch Dance Trio (akoestisch)
20.00 uur: Meute
22.00 uur: Gallowstreet
DJ KC The Funkaholic
01.15 uur: Mauskovic Dance Band

Bovenzaal
21.00 uur: Naft 
23.30 uur: Pneumatisch Dance Trio

Kelder
23.30 - 2.00 uur: DJ Ajabu

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Bovenzaal

   Kelder

    Ticket to the Tropics-pas 2019

    Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2019. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2019. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

    Gallowstreet - Magnum Epos (Official Video)

    Gallowstreet - Magnum Epos (Official Video)

    Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

    ​ Pneumatisch Dance Trio

    De grondleggers en grootmeesters van het genre, wie denkt dat bewerkingen van dancetracks door blaasinstrumenten iets van deze tijd is heeft het goed mis. Al sinds eind jaren 90 knallen deze krasse knarren de hardste dance covers uit twee saxofoons en een drumkit. Gallowstreet is al fan, jij straks ook. 

    MEUTE

    Een dozijn drummers en blazers uit Hamburg die in rap tempo bezig zijn Europa en de wereld te veroveren door elektronische muziek los te koppelen van de dj-set en het te combineren met de expressieve kracht van brassmuziek. Deze eigentijdse Techno Fanfare zal ongetwijfeld Paradiso platspelen.

    NAFT

    West-Vlaams voor benzine. En dat is wat deze Belgen komen doen, flink wat olie op het vuur gooien. Vier blazers en twee drummers brengen hét succesverhaal van de Gentse Feesten naar de kleine zaal van Paradiso. 

    Gallowstreet

    Vervoering, trance en extase wisselen elkaar af in eigentijdse composities gebracht door een twaalf man sterk collectief aan slagwerkers en blazers. De publieksfavorieten van het festivalseizoen brengen hun eigen smaak aan eigentijdse blaasmuziek samen in Paradiso en zijn na een uitverkochte editie in 2018 wederom gastheer van Honk 2019.

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma