ADE2018 GAIA FB EVENT

GAIA - ADE

GAIA - ADE

Wednesday 17 October 2018

Wednesday 17 October 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 00:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 00:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Tijdens ADE is het niet toegestaan om (rol)koffers en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. 

--
Please note that it is not allowed to enter the venue with a suitcase or duffle/luggage bag during ADE. 

Dj/producer Armin van Buuren en producer Benno de Goeij (Rank1), produceren al samen sinds de jaren '90. Na het produceren van talloze succesvolle albums en meerdere hitsingles voor Armin van Buuren vonden ze het tijd om een nieuw groep/alter ego te vormen. Met GAIA slaat het duo een verbinding tussen oud en nieuw en overstijgt het alle genres binnen de dance muziek. "Door de jaren heen hebben we een verscheidenheid aan synths, beats en loops gecreëerd die meer underground waren en die niet altijd bruikbaar waren voor de sound en het genre waar ik vooral bekend om sta. Daarnaast hebben we altijd zoveel plezier gehad met het experimenteren met verschillende genres dat we het tijd vonden hier wat mee te doen, zo is GAIA ontstaan", aldus Armin van Buuren. 

Tijdens het Amsterdam Dance Event zal GAIA een unieke mix laten horen van hun grootste hits zoals 'Tuva' en 'Crossfire', onuitgebrachte nummers en opvallende visuals die op artistieke wijze blenden met de muziek en zo een geheel vormen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Gaia
  • i_o
  • Tinlicker
DJ / Producer Armin van Buuren en producer Benno de Goeij (Rank1), produceren al samen sinds de jaren '90. Na het produceren van talloze succesvolle albums en meerdere hitsingles voor Armin van Buuren vonden ze het tijd om een nieuw groep/alter ego te vormen. Met GAIA slaat het duo een verbinding tussen oud en nieuw en overstijgt het alle genres binnen de dance muziek. "Door de jaren heen hebben we een verscheidenheid aan synths, beats en loops gecreëerd die meer underground waren en die niet altijd bruikbaar waren voor de sound en het genre waar ik vooral bekend om sta. Daarnaast hebben we altijd zoveel plezier gehad met het experimenteren met verschillende genres dat we het tijd vonden hier wat mee te doen, zo is GAIA ontstaan", aldus Armin van Buuren.   Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) zal GAIA een unieke mix laten horen van hun grootste hits zoals 'Tuva' en 'Crossfire', onuitgebrachte nummers en opvallende visuals die op artistieke wijze blenden met de muziek en zo een geheel vormen.

GAIA - In Principio

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma